Captain Henk & Je Bedrijf

 

Captain Henk:

Met al mijn levenservaring en bijzondere en uitgesproken kijk op het leven kan en wil ik een toegevoegde waarde voor je bedrijf zijn. Dit kan door een eenmalig bezoek of door over een wat langere periode met je bedrijf aan de slag te gaan. Voor diverse bedrijven heb ik samen met mijn team al diverse bedrijven ondersteund in het behalen van hun doelstellingen".


Uitgangspunten voor de sessies zijn vaak 1 van de volgende onderwerpen:

  • Captain Henk – Selfmade entrepeneur
  • Captain Henk – Veiligheid voor thuis en werk
  • Captain Henk – Henk Kuipers historie – een trip down memory lane
  • Captain Henk – Sport & maatschappij – Topsport is 1 van de belangrijkste pijlers van Captain Henk’s bestaan – Captain Henk is van grote positieve invloed geweest met zijn sport en filosofie daarop op andere mensen.


Vanzelfsprekend kan er een volledig programma op maat gemaakt worden waarbij ook een combinatie van de diverse onderwerpen mogelijk is.


Vooraf sturen wij een redacteur bij u langs om alle wensen in kaart te brengen en om ook je eigen specifieke vragen aan Captain Henk te inventariseren en er ervoor te zorgen dat deze tijdens de sessie ook zeker aan bod zullen komen. Captain Henk schuwt geen enkel onderwerp.
In overleg met jou/jullie kijken we waar wij de sessie(s) gaan laten plaatsvinden. Zelf hebben wij een aantal prachtige onorthodoxe uit de comfortzone gaande locaties – van theater tot oude fabriekshal - maar vanzelfsprekend kan een en ander ook bij het bedrijf zelf plaats vinden.
Ook is het mogelijk om met Captain Henk een activiteiten programma te doorlopen waarbij de motor en een gigantische Viking barbecue centraal staan.
En vanzelfsprekend kan ook hierin van alles gecombineerd worden.


Captain Henk is klaar om jou en/of je medewerkers en/of klanten een top tijd te bezorgen.

No Rules No Limits

Captain Henk

Als bedrijf, vereniging of groeps cursus op website: bij belangstelling mail ons

 

 

Contactgegevens:

 

Captain Henk GbR.

Meisenweg 6
48599 Gronau
(Nordrhein-Westfalen)
Deutschland

 

E-mail: info@captainhenk.com
Telefoon: +31(0)653768518

 

KvK: 301/5710/2702

BTW: DE327532597

 

 

 

^ Naar boven