Reisverhalen

 

 

Motor bouw project “The World War Child Bike”

Toen ik met ZOD Motor Cycles begon moest er een begin project komen.

Ik was door Marco Borsato geïnspireerd omdat hij ambassadeur was van War Child was. Op de foto een meisje in tranen uit Bosnië zoekende naar haar moeder en vader oftewel liefde en rust zocht.

Ik nam contact op met World Child en vertelde dat ik met mijn jongens een motor wilde bouwen. Om de tegenstellingen van de wereld te laten zien. En ik zou de motor dan gaan veilen en de opbrengst zou naar World Child gaan. Ze vonden het een top idee.

Lees verder

Discovery Best Biker “Build Off”

Een programma waar 2 top motor bouwers naar Amerika gingen en met dezelfde motor 1000 mijl door Amerika van Colorado naar Las Vegas reden. Het Discovery camerateam, met helikopters en motoren volgden de bouwers. Wat was dit een top rit!

Lees verder

Mijn Verhaal

Mensen vragen weleens wat was nou het mooiste in je roerige leven en ja dat is moeilijk, teveel top momenten.

Buiten de geboortes van mijn 5 kinderen en kleinkinderen en de ontmoeting met mijn Karin, mijn lieve vrouw (cliché), zal ik er elke week steeds 1 uitlichten.

Lees verder

THE WILDPIGS

Toen ik 36 jaar terug, voelde en zag dat motorrijden mijn hoofd leegmaakte en ik niet meer aan mijn werk dacht maar de vrijheid die ik opsnoof wist ik het zeker dit wordt mijn passie! Jaren als een lone wolf overal heen gereden vele mensen ontmoet in mijn reis. Kwam 22 jaar terug mijn toenmalige vriend met het idee een motorclub te maken. Op een avond kwam hij mijn huis binnen gestormd en riep ZODDDD ZODDDDD ZODDDDD. Ik dacht die man is zot die heeft echt een probleem. Maar we waren al een jaar bezig geweest met een goede naam en hadden bedacht “The Wildpigs” haha.

Lees verder

^ Naar boven