Blog v/d Captain

 

 

15-11-2018 "Het was een TOP jaar!"

Uit de grondwet gehaald de benoeming van de burgermeester zoals die al jaar en dag gaat en dan beëindigd wordt door de koning. Ik dacht eindelijk dadelijk mag je een burgermeester kiezen die niet van de gevestigde orde partijen is. Maar niets is minder waar. De regeringspartijen D66 moet nog even haar gezicht redden voor de verkiezingen zodat de coalitie haar meerderheid houdt in de kamer. Na de opgaven van D66 dat het landelijk referendum afgeschaft moet worden is er voor d66 kiezen net als de PVDA kiezers wel duidelijk dat de tegenvallende peilingen ligt aan de verkoop van de partij ten koste van regeren en ministerposten en daarmee goede banen na de verkiezingen.

Lees verder

11-11-2018 "Beeldvorming door Media!!!"

Wat een fantastische uitzending van de tv show van Bram Moskowicz.

 

Dit verhaal van de tv show ging over beeldvorming door de media.

En wie weet dat nou beter dan ik zelf. Afgeschilderd worden door sommige

zogenaamde misdaadjournalisten. Ik bedoel echt sommige.

Lees verder

7-11-2018 " Zeg NEE tegen GHB "

Beste mensen,

 

Na 11 maanden in voorarrest te hebben gezeten en nagedacht te hebben welke weg ik ga slaan. 

Kan ik jullie vertellen dat t eigenlijk best goed gaat met me. Ondanks dat ik hier niet hoor te zitten. Maar ik ben mezelf aan het focussen op de toekomst. Een nieuwe start!

Lees verder

31-10-2018 "Laat je voor het karretje spannen en je krijgt promotie!"

Gefeliciteerd achterneef Bouke Arends!

Bouke heeft eindelijk zijn verdiende loon!

Het zwart maken van MC die hem zogenaamd bedreigd heeft.

En het meelopen met de heer Van de Vecht (die voorloper is) van de

gemeenschapskerk te Groningen.

Heeft er voor gezorgd dat Bouke een carrièremove gemaakt heeft!

Lees verder

WEEK 43 "De Correctheid van Nederland"

Als je tegenwoordig journaal, nieuws tv of wat voor actualiteiten programma bekijkt dan moet iedereen wel wat zeggen over de een of de ander, of over een groep, dat ze buiten het boekje zijn gegaan…..en dan denk ik welk boekje???? Welke standaard, wat is de norm?

Lees verder

WEEK 42 "Deskundigheid"

Zo nu na 10 maanden op een kamer na 54 jaar en al het onrecht en al het gepraat op tv en geschrijf in kranten, denk je weleens wat een deskundigheid van al die mensen en al die advocaten die maar op moeten boksen tegen al die verhalen die voor het gerecht zijn geweest. We leven in een snelle wereld, zo kijk ik uiteraard meer tv dan dat ik in mijn hele leven gedaan heb hahaha.
Ja het kan verkeren, gelukkig dat mijn website door mijn lieve vrouw eindelijk inhoud heeft en ik weer kan schrijven wat gelezen wordt.

Lees verder

^ Naar boven