15-11-2018 "Het was een TOP jaar!"

Want de burgermeester wordt nog steeds benoemd door de landelijke kopstukken en wordt daardoor voorgedragen. En daarmee een verlengstuk van hun belang. Na de 2e kamer nog effe lekker de burger vader spelen. Net als ex burgermeester Rombouts van Den Bosch die nu senator 1e kamer en lekker bij kunnen klussen als commissaris van bedrijven zorgverzekeraars en banken. Hij was ook de burgermeester met een hoger salaris die mijlen ver boven Balkenende norm zat. Dus d66 en volgelingen gefeliciteerd met jullie overwinning de bevolking 77% geen vertrouwen in jullie en in Den Haag.

Ik denk dat we de 90% ook nog wel halen.

 

Lang leve de burgermeester die de Nederlanders nog begrijpt (hoop ik).

 

Voor de rest was 2018 toch een fantastisch jaar nu al die MC’s bijna weg zijn hoor je bijna nooit meer iets over liquidaties, plofkraken, terroristen, de mishandelingen bij de studentenvereniging Vindicat, vrouwenhandelaren, drugsproblematiek, hooligans, sinterklaas optochten, de ten neergang van Nederland etc etc! Ja 2018 was een vreedzaam jaar hahahahahaha.

 

Wat ik erg vind is dat de overheid heeft gezorgd dat de Nederlanders zich nu schamen om Nederlander te zijn. In plaats de bevolking te ontzorgen heeft de overheid gezorgd dat de burger er er nog meer grotere zorgen bij heeft gekregen. Waarom???

Waarom moeten bv de zorgverzekeringen zoveel winst maken??? En waarom gaat de zorgverzekering omhoog? Waarom kunnen de ziekenhuizen failliet gaan en de banken worden geholpen met staatssteun! Waarom zitten er zoveel mensen in financiële problemen? Waarom zijn de meeste vluchtelingen niet uit crisisgebieden? Waarom krijgen deze mensen wel alles en de gewone burger wordt in de steek gelaten??? Waarom worden de vrouwen die in de handen zijn gevallen door mensenhandelaars niet beter geholpen? Help ze te bevrijden want elke seconde is er 1 teveel!!!!!

 

Waarom gaan we niet eerst ons Nederland redden?! Met zijn allen handen in een slaan;

de overheid, justitie, burgermeesters, grote bedrijven, media, professoren met

ervaringsdeskundigen (die weten waar ze over praten). Gas erop het is 23:55 uur!!! 

 

Waar is het respect voor de burgers gebleven????!!

Welke dag ik ook keek het leek wel het ergste jaar ooit. Plus het jaar van Halve ik bedoel Halbe Zijlstra, Hennis-Plasschaert en Stef Blok komt nog. Weggestuurd worden en erop vooruit gaan!

 

Ik ben stiekum toch benieuwd wat voor een top baan er voor mij in het verschiet ligt als ik eruit kom!

 

Na de openbaring van het witwassen van de Rabobank en de ING Bank en de teloorgang van 3 ziekenhuizen en 14 ziekenhuizen die in kritieke toestand leven en onze koopkracht mindering en de Marrakech deal zal mr Den Uil van de fabeltjeskrant hebben gezegd oogjes dicht en snaveltjes toe en slaap lekker!!!!

 

Ik ben benieuwd welke media, welke burgermeester, welke partij het uiteindelijk op gaat nemen voor onze burgers! U niet?!

 

Hulde aan professor Jan Brouwer strafrecht, van Universiteit van Groningen, woensdag 14 november in de wereld draait door. Hij wil het woord ondermijning uitbannen. Zijn uitleg was nog 100x beter.

 

https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/media/398664

 

En welkom in de rechtstaat Nederland de rechtbanken zijn creatief aan het boekhouden; ook iets nieuws.

De rechtbank stuurt de zaken van de eenvoudige kamer (politierechter) door naar de meervoudige kamer en eerst leverde dit 500,00 op voor de eenvoudige kamer (politie rechter) en nu levert het 5000,00 op voor de meervoudige kamer. Als de rechtbank dit al doet wat verwacht je dan van een gewone boekhouder?

 

Ik heb van de week een stukje geschreven over GHB. Dit stuk heeft Karin doorgestuurd naar verschillende media’s met de vraag zeggen jullie ook NEE tegen GHB?!! Maar niemand van de media heeft ZEG NEE TEGEN GHB opgepakt. Waarom niet? Waarom helpt de media de burgers niet? Samen staan we sterk toch?

Ach wat interesseert het de media! Ons wel! Wij strijden voor alle burgers met welke achtergrond dan ook!

 

Ik kan al een klein ding verraden ik ben gevraagd door een organisatie om als ervaringsdeskundige te fungeren om me in te zetten voor de moeilijkere doelgroepen. Mensen die me kennen weten dat ik me altijd inzet voor iedereen die hulp nodig heeft en dit zit in mij en dit blijf ik doen. Op dit moment is het een beetje lastig maar mocht de nood hoog zijn mail ons en we gaan je helpen! Mailadres info@captainhenk.nl HELP

 

Last but not least:

STOP MET FAKE RECLAMES OVER ZORG, OVER BANKEN, VERZEKERINGEN FUCK OFF GELDZUIGERS!!!”

 

Love, Loyalty en Respect

Captain Henk (CH64)

 

 

 

 

 

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven