7-11-2018 " Zeg NEE tegen GHB "

 

Het oude heb ik afgesloten en kan ik later laten zien dat het allemaal gaat om het beleid van de regering. De toekomst van de MC’s kapot te maken.

 

Maar er zijn naast de MC wereld vele grotere problemen waar de overheid niet achteraan gaat ja pas als het te laat is. En net zoals er bij de VVD het geval is; rotte appels zitten er altijd bij. Maar dat hou je bij de voetbalclubs ook. Maar door het spel van justitie (verkeerde spel) gaan de mc kapot en gaat iedereen ondergronds. Nog meer verschillende clubs. Dus wat is de overheid er uiteindelijk mee opgeschoten???!! Ze krijgen er nog meer werk bij om iedereen weer boven water te krijgen. En andere maatschappelijke GROTE problemen blijven liggen! Ik snap het niet.

 

De veel voorkomende problemen o.a. liquidaties, handgranaten gooien, plofkraken, drugsproblemen, hanggroep jeugd, armere aanpak waarom laten ze volledig gestoorde tbs’ers vrij die 99,9% weer de fout in gaan?!!! Waarom?????? 

 

Ik hoorde van Karin het bericht van Erik Master (neuropsycholoog) in intervieuw met Omroep Brabant die zegt dat we aan de vooravond staan van de grootste crisis ooit! Hij verteld dat de mens niet meer functioneert in de huidige samenleving!! Waardoor, doordat de hersenen van de mensen, van de jeugd continu op hoogspanning staan door hele dagen overprikkeld te worden door telefoons, computers! Mensen ontwikkelen hersendisfuncties en krijgen hierdoor hardnekkige klachten. Huisartsen zijn hier nog lang niet allemaal van op de hoogte!

Hij schrijft dat we een andere levensstijl nodig hebben om een ramp voorkomen!!! Iedereen weet dat het gigantisch de foute kant op gaat.

Waarom hoor je hier nooit iets over!!!!!!

 

Waarom loopt de overheid achter MC’s aan terwijl er vele mega grote maatschappelijke problemen zijn!!! ONS LAND GAAT NAAR DE KLOTE!

 

Waarom zet de media zich niet in voor alle mensen in Nederland en alles wat er maar verbeterd kan worden in Nederland??!!!! Telegraaf doe iets voor de mede mens dan alleen maar klakkeloos over te nemen wat justitie jullie laat schrijven!! Ik vind het zowel een taak van de overheid dan wel van de media om zich voor 100% in te zetten voor de mens!!!! Niet alleen maar sappige verhalen zien te creëren DOE IETS VOOR EEN ANDER!!!

 

Te lang is de MC wereld geleid door 1 grote club en de raad. En kregen andere clubs expansie drift want door het criterium MC en Street gangs en jongeren die geen toekomst zagen in het beleid van de regering. En vele clubs wilde de grootste worden. Justitie had al een keer verloren van een grote club dus alle peilen werden gericht op de smullende media. Verliezen was geen optie. Ook al moet er gelogen worden.

 

En ja zo dat Johnny Barker in de jaren 60 in de USA een stap terug deed was het voor mij ook tijd 2018 om een stap terug te nemen. En grote namen als Big Willem Klaas Otto en de grondleggers van andere clubs gingen mij voor. Het was voor mij niet te doen om mezelf nog in te zetten voor de club.

Ik kwam erachter of ik wist al wie mijn echte vrienden waren en wie niet. En echt blijft hecht!

 

Sommige pleiten zichzelf vrij en laten andere hun problemen oplossen. Ik wil de eer aan mezelf houden.

Jullie als bezoekers zijn trouw gebleven en ik blijf jullie trouw ook zonder club.

Moet natuurlijk soms ook weleens lachen wat mensen wel eens roepen. Maar moet zeggen dat er in 54 jaar niemand dit in mijn gezicht gezegd heeft hahaha.

 

Door het stoppen bij de club zijn er veel oude relaties terug gekomen. Mensen die weten wie ik ben, wat ik in mijn mars heb. Ook zijn er vrienden afgevallen; die bv het hardste rende maar het uit eigen belang deden. Maar daar was ik al heel lang door vele mensen voor gewaarschuwd. Zo’n mensen zullen uiteindelijk altijd onloyaal blijken. Mijn vrienden uit de hele wereld zullen er altijd staan met of zonder jasje.

 

Wij willen de mensen bedanken die er voor “ons” zijn geweest alleen weten we niet allemaal wie het zijn!

Dus we kunnen niemand persoonlijk bedanken. Ook zijn er andere mensen beter van geworden. Maar iedereen weet wie.

 

We zitten nog met 3 man in voorarrest zitten. De waarheid haalt het allemaal wel in. Mijn waardering buiten de club om naar mijn vrienden, zakenrelaties en vele mensen uit het buitenland die waarde vast zijn en naar mijn kinderen en mijn vriendin die weten hoe het zit en net zoals mij blijven strijden, me overal van op de hoogte houden en net zoals ik blijf strijden voor onze toekomst! Mijn respect!

 

Loyaliteit van mensen uit de vechtsport, zakenrelaties, ex werknemers, mensen die geholpen zijn door me, achtergestelde mensen/doelgroepen en legereenheden blijven achter me staan zijn me enorm trouw gebleven. Dat zegt alles over hoe je met mensen omgaat.

 

Ook de school van mijn dochter die altijd achter ons blijft staan omdat ze weten hoe ik ben. En mijn dochter in haar waarde laat. En dit ook op school hebben uitgelegd in de klas. Bedankt hiervoor!

 

Ook horen wij vaak van allerlei overheidsmensen (ook vele politieagenten) dat men het geen eerlijk proces vindt. Omdat er zoveel overheidsgeld in is gaan zitten moet men kost wat kost een straf zien te verkrijgen!

Maar iedereen die de waarheid zegt wordt de mond gesnoerd.

Mensen dat horen jullie niet in de media. De media laat een vertekend zien en creëert een verkeerd beeld.

Maar dit zal later allemaal naar boven komen.

 

Kritisch blijven over de wanprestaties van de overheid en mening geven zal ik altijd blijven doen. Maar daarnaast blijf ik me inzetten voor een ieder die hulp nodig heeft.

Een nieuwe start; de rugzak die leeg moet op naar een mooie toekomst voor een ieder.

Of het nu om bedrijfsadvies gaat, agressietraining, een cursus zelfverdediging, een veteraan die PTTS heeft, mensen die afglijden in deze maatschappij, of iemand die zijn dromen wil volgen ik ben er voor iedereen. Mensen staan er niet alleen voor. Samen met mijn vriendin Karin strijd ik voor ieders geluk een goede toekomst.

 

Waar we ons grote zorgen om maken is het GHB gebruik onder de jeugd, ouders, hardwerkende mensen.

De overheid doet bijna niets aan dit zeer grote probleem.

 

Hoeveel mensen vallen er KO in het verkeer of thuis terwijl er ook vaak nog kinderen in het spel zijn. Ze brengen zichzelf en anderen in gevaar. Ambulances rijden op en aan. Het is gewoon verschrikkelijk hoeveel mensen zichzelf kwijt raken door deze snel verslavende drugs! Ouders sluit uw ogen niet en waak hiervoor! Ga het gesprek aan met uw kinderen. Voordat het te laat is! Want het is maar een dupke maar een dupke teveel en uw kind is er niet meer. WANT MENSEN IK ZEG NEE TEGEN GHB!!!

 

Er komt binnenkort een app aan die alleen voor mijn trouwe mensen is waar ik hoop dat vele mensen er iets aan zullen hebben. Er komen allerlei dingen aan bod. Van informatieve thema’s, adviezen, hulp tot aan leuke trips. Nu nog d.m.v. een blog maar als ik eruit ben dan ga ik door met vloggen.

Ik ben wie ik ben en heb niets te verbergen. Ik durf het gesprek wel aan te gaan. Vrijheid van meningsuiting zal altijd mogen.

 

Mensen bedankt voor jullie steun voor jullie loyaliteit, 1000den kaarten die ik van jullie heb mogen ontvangen doen mij goed te weten dat we niet alleen strijden! Mochten jullie mij willen supporten promoot mijn blog.

Strijd met ons mee en voor de toekomst van ons land en voor ieder die het nodig heeft; een nieuwe start!

 

Love, Loyalty en Respect

Captain Henk

(CH64)

 

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven