31-10-2018 "Laat je voor het karretje spannen en je krijgt promotie!"

 

 

Want als je wat doet voor de regering of voor het openbaar ministerie en je zegt wat kroms over motorclubs, hangjongeren en harder aanpak over andere problematiek krijg je vanzelf een mooie functie cadeau.

Dus bij deze Bouke we zijn trots op je!!

 

Bedankt voor alle leuke gesprekken die we hadden als familie onder elkaar!

Boukje maar wij hopen wel dat je een goede spiegel koopt waar je als eerlijk mens in durft te kijken! Want wij weten allemaal heel goed dat er nooit problemen waren met de motorclub in Emmen!

 

Maar even mijn respect naar John de Mol en Humberto Tan. Beide ken ik alleen John de Mol beter. Moet zeggen dat ik echt onder de indruk was van Humberto. Familieman Humberto gaf zichzelf bloot. Het jaar waar hij door heel de media is afgeslacht is gewoon een fatsoenlijk mens een familieman met principes. De media heeft hem kapot willen maken maar gelukkig blijft Humberto zichzelf en zal hij nooit kapot te krijgen zijn! Zag een beetje mijn verhaal in hem terug. Met zijn instelling erop of eronder. Als ik denk dat ik mijn recht sta moet alles maar kapot. Ik was echt onder de indruk van die man.

 

Burgermeester undercover!

In de intro ging de burgermeester van Papendrecht Aart-Jan Moerkerke als stoere biker naar een doelgroep die in Nederland onder vuur ligt. Ene uiterste van de maatschappij (biker) naar de uiterste van de maatschappij (Marokkaanse hangjeugd).

De burgemeester wilde er als een stoere biker uitzien (dat was niet helemaal gelukt) maar burgermeester Papendrecht u verdiend mijn respect!

 

Wat 99,9% van de burgermeesters niet doen, doet U wel; communiceren met andere doelgroepen!!! U ging het gesprek aan met de hangjeugd!

Aart-Jan Moerkerke u bent een topper!

Hier kunnen alle burgermeesters van Nederland iets van leren!

 

Steeds meer mensen hebben het vertrouwen verloren in ons mooie Nederland. Wij kijken lijdzaam toe hoe ons land met het jaar verder naar de afgrond gaat. De armen worden armer en de rijken worden rijker!

 

Maar zullen we ons zelf niet in moeten gaan zetten om er nog iets van te maken!

Zijn er nog strijders zoals mij die zich inzetten voor ons landje?!

 

Kijk naar de studenten die een torenhoge lening hebben als ze net hun studie afgerond hebben! Wat voor een problemen komen daarvan? Wat hebben zij voor een toekomst?

Ach ja dat zien we wel toch?!!!

Want zo is de overheid; eerst problemen creëren en als het leed al geschied is dan praten over de oplossing. 

 

En mensen laten wij de discriminatie van de woonwagenbewoners niet vergeten!

Een eeuwenoude cultuur die niet mag uitsterven. Gemeentes erken de culturele identiteit van uw woonwagenbewoners. Het is al van de zotte dat de mensenrechtenorganisatie eraan te pas moet komen! Het Europese Hof van de Mensen Rechten heeft Europa al veelvuldig benadrukt dat de Roma’s en de woonwagenbewoners de meest achtergestelde en gediscrimineerde doelgroep van Europa is!

 

Ik begrijp niet dat Nederland zich wel druk maakt om allochtone die gediscrimineerd worden maar ik hoor niemand van de overheid die spreekt over discriminatie woonwagenbewoners!

 

Is dit niet heel vreemd??????!!!!!

 

Wat ik ook te belachelijk voor woorden vind, dat zijn onze ouderen mensen die bijna allemaal in de put zitten! Door het geen geld te hebben of door gescheiden te worden van hun partner door verkeerde woonvormen. Mensen doe er wat aan! We moeten respect en loyaliteit hebben voor onze oudjes.

 

Overheid kijk in de spiegel!

Maak ons mooie Nederland niet kapot!

Pak de problemen aan en verspil geen overheidsgeld aan de onnodige projecten!

Denk niet aan uw eigen functie en vervolg functie maar denk eerst aan DE Nederlanders!

Communiceer!!!!!!!

Communiceer met alle lagen van de bevolking en werk samen aan een goede toekomst!

Red ons mooie Nederland want zo gaat het niet goed!

 

Captain Henk

Love, Loyalty & Respect

(-CH64-)

 

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven