WEEK 42 "Deskundigheid"

Beste Bezoeker,

 

Zo nu na 10 maanden op een kamer na 54 jaar en al het onrecht en al het gepraat op tv en geschrijf in kranten, denk je weleens wat een deskundigheid van al die mensen en al die advocaten die maar op moeten boksen tegen al die verhalen die voor het gerecht zijn geweest. We leven in een snelle wereld, zo kijk ik uiteraard meer tv dan dat ik in mijn hele leven gedaan heb hahaha.
Ja het kan verkeren, gelukkig dat mijn website door mijn lieve vrouw eindelijk inhoud heeft en ik weer kan schrijven wat gelezen wordt.

 

Toch hier een mede gevangene geholpen met Ptts; een veteraan die niet de juiste mensen trof die de koers uitstippelden en ik hoop via mijn vriend dit te kunnen bewerkstelligen. Mijn vriend is ook een hooggeplaatste ex veteraan die meer medailles heeft denk ik in de vechtsport heb gewonnen. Maar ook een man die zijn pensioen gebruikt en zijn ervaringen deelt en veteranen onderdak en hulp biedt (zonder winstbejag). En waarom spreekt mij dat aan……omdat in Amerika na verschrikkelijke oorlogen mc’s zijn opgericht door hoofdzakelijk veteranen die buiten de maatschappij vielen, geen vreemde overeenkomst met de huidige jeugdige mc leden, meestal ook buitengesloten of door te weinig studie of geen klankbord buiten.

De deskundigheid over wat voor onderwerp dan ook wordt door programmamakers meestal eenzijdig belicht.

Zolang we de laatste 5 jaar zo’n 15 bewindslieden eruit moesten door liegen, belangenverstrengelingen, mismanagement, verkeerde uitspraken tot en met geen vakkennis.

Een paar voorbeelden;
We geven geld uit aan militairen in Syrië die discutabel zijn en ons leger in Noorwegen moeten hun eigen kleding voorschieten en onze commando’s een elite eenheid, heeft ondeugdelijk materiaal. Vreemd vind ik dat. En zoveel misstanden hoog bij de politie in Amsterdam bv en Jan de agent op straat moeten staken voor betere arbeidsvoorwaarden!

Maar de hoge pieten krijgen of strafontslag met behoud van loon net als de bewindslieden en agenten op straat die in de fout gaan worden vervolgd. Ik vind dit vreemd.
We leven in een cultuur dat als ergens iets fout gaat bv het verschrikkelijk ongeluk in Oss, dan verbieden we ze 2 weken later! Dat doen we toch ook niet met auto’s of bv de sigaretten discussie van mr Fict wat ook jaarlijks vele slachtoffers maken.

En je zou dan denken wat is dan je jou mening over jou vrijheid of anders te leven dan de gewone burger die alles tegenwoordig accepteert, eigenlijk ook gewoon je afzet tegen teveel regels en betutteling en bemoeizucht. En dat heeft niets te maken dat men zich maar crimineel gedragen moet, maar je eigen hobby’s of leven leiden mag toch wel??!!

Ik vind dat mensen eerst eens zelf in de spiegel moeten kijken voordat ze iets kakelen of schrijven over anderen!

Op de VVD stemmen de mensen met de hogere inkomens want hun belang wordt vertegenwoordigd, maar op de Groen Links, PVV, D66 zijn stemmers die zich bekocht voelen door de PVDA en CDA die al jaren mee regeren met de VVD en al jaren er achteruit op gaan. Nu weer 350.000 werkende mensen die onder de armoede grens leven! Ziet niemand dat dan???!!! Doet er niemand iets aan??

Ik zag op 3 oktober dat de 7 verdachten van terroristische motieven beter vervoerd worden dan verdachte van mc leden??? En al eerder veroordeeld zijn daarvoor, maar daar zei de rechter van geen recidive gevaar. Ik die nooit vast zat heb het nu al 4x gehoord; recidive gevaar!!!!!!!!!!
Waarvan meneer de officier van justitie van de rechtbank ook nog praat over geschokte rechtsorde bij mij!!
Zijn terroristen die letterlijk complete groepen mensen willen uitroeien dan niet van voor de rechtsorde een schok???????????!!!!!!!

Beste bezoekers de PVDA, CDA en D66 etc de oude politiek voor arbeiders heeft ons verkocht en zijn blij met burgermeester baantjes en baantjes bij Shell etc etc etc.

Wordt nu toch eens wakker allemaal en geloof al die onzin niet wat ze uitkramen. Overal worden de topbanen beter beloond van bankkier, KLM, Shell t/m justitie en de mensen die het werk moeten opknappen moeten staken!

Vrijheid van meningsuiting is uit den boze en ik sta voor vrijheid, weg moet leugens van sommige zogenaamde deskundigen journalisten. Lang leve Nieuwsuur die de Syrië deal boven water haalden!

Leef je vrijheid op jou manier!

Tot volgende week!

Love, Loyalty & Respect
Captain Henk (CH64)

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven