THE WILDPIGS

Toen ik 36 jaar terug, voelde en zag dat motorrijden mijn hoofd leegmaakte en ik niet meer aan mijn werk dacht maar de vrijheid die ik opsnoof wist ik het zeker dit wordt mijn passie! Jaren als een lone wolf overal heen gereden vele mensen ontmoet in mijn reis. Kwam 22 jaar terug mijn toenmalige vriend met het idee een motorclub te maken. Op een avond kwam hij mijn huis binnen gestormd en riep ZODDDD ZODDDDD ZODDDDD. Ik dacht die man is zot die heeft echt een probleem. Maar we waren al een jaar bezig geweest met een goede naam en hadden bedacht “The Wildpigs” haha.

 

En riep dus mijn maat ZODDDDD Zuid Oost Drenthe! We zijn toch hunebed bouwers en ja de naam viel direct goed in onze groep. Ik als President, Hennie als Vice President en Be de bedenker die was Road Captain. Onze Theo werd Sgt at Arms nu nog de anderen functies als Secretary en Treasure invullen en Zod stond op de kaart en we begonnen met 8 man. En we trokken door het land en heel Europa en we groeiden gestaag.
We liepen tegen andere clubs aan die vonden dat het niet kon maar wij hielden stug vol. Want er was in Drenthe nog geen club die ballen had om te beginnen. Ja in de jaren tachtig de outsiders mc maar die waren na 1 aanvaring alweer van hun colors af.
Die trokken zich terug in hun stulpje. We hebben ervoor moeten knokken om geaccepteerd te worden en dat werden we. Zo kom ik in mijn verhalen steeds op Zod terug en zal ik gaandeweg de overstappen naar grotere clubs beschrijven.

 

Het gevoel als zoals Zod op de bike door Europa beschrijven. Het gevoel als groep zoals Zod op de bike door Europa en Amerika is nog steeds het mooiste wat ik met mijn brothers gedaan heb. Waar nog steeds de meeste samen met mij de vriendschap en broederschap hebben het tot de dood ons scheid. Net als een huwelijk haha.
AZZA: Always Zod Zod Always!!!

 

Tot de eerste reisverhalen hier bij Captain Henk.

Drive save!

 

Love, Loyalty & Respect

Captain Henk -CH64-

Terug

^ Naar boven