Even voorstellen…

 

Henk Kuipers geboren 19-09-1964 te Emmen Drenthe.

Na mijn succesvol verleden als vechtsporter en pionier van verschillende full contact sporten ben ik beveiliger en bodyguard geweest van diverse bedrijven en mensen. O.a. Sky Marshalls KLM, Haagse Trammaatschappij, Amerikaanse ambassade, ING Bank, geldwaarde transporten KLM, Tevav, Intell. Bodyguard van Andre Hazes, Nina Brink en vele popartiesten t/m het beveiligen van Bill Clinton in Nederland tijdens zijn boekpresentatie.

 

Graag wil ik u in een later stadium kennis laten maken met mijn leven. Van motorreizen, lifestyle tot aan motivatietrainingen.

 

Maar voor nu alvast ontdek mijn Captain Henk Clothes!

And Wear my Clothes with Pride! 


Mijn Captain Henk site heeft niets te maken met politiek of motorclubs ik wil u alleen het juiste vrije way off life gevoel geven.

 

In het logo van Captain Henk staat No Rules No Limits dit stond vroeger voor het bouwen van motoren (geen regels en geen limieten voor het bouwen van een motor). En voor nu staat het voor het volgen van je leven en het bereiken van je doelen! Want voor het bereiken van je doelen zijn geen regels en geen limieten aan verbonden. Iedereen bepaald zelf zijn/haar doelen in het leven!

 

Maak er iets moois van!

 

Be Loyal,

Be Respectfull

with Love!

 

Your Captain

"Henk Kuipers"

- Since 1964 -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
^ Naar boven