BIKKELS AAN DE KOOK

 

Nu te reserveren bij Bol.com! Het boek is beschikbaar vanaf 16 november. Klik op de titel om naar de bestelwebsite te komen!

 

 

Captain Henk als kok?

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, Captain Henk heeft een kookboek gemaakt! Maar omdat de Captain wel verstand heeft van lekker eten, maar niet zozeer van hoe je dat maakt, heeft hij dat samen met chef en motorvriend John Spruit gedaan. John, klassiek opgeleide chef kok, houdt namelijk net als Henk erg van motoren en tattoos, maar ook van grote stukken vlees! En dan bij voorkeur bereid boven de vlammen, buiten, in een open vuur. De twee zijn dan ook maanden lang met kookketels achterop de motor op pad geweest om prachtige tomahawks, American Biker Ribs, buikspek, lamsbout, reerug en zelfs een heel varken te bereiden en op te eten. Met uiteraard een glas Captain Henk Whiskey er bij en een sigaar toe. Wat resulteerde in een prachtboek, Bikkels aan de Kook. “Tijdens al mijn reizen, door de USA, zuid-Europa, Scandinavië, Rusland, maakte ik kennis met zo veel verschillende smaken dat ik dacht dat ik alles wel een keer geproefd had. Maar Chef John met zijn neus voor smaken en belevingen, wist alles wat ik ooit geproefd had feilloos te overtreffen en deze old school biker het water uit de mond te laten lopen. Als kers op de taart, als je dat van vlees kunt zeggen, maakte hij speciaal voor mij een broodje, de Captain Henk Burger. Een broodje hamburger dat smaakt zoals ik vind dat een hamburger moet smaken. Veel natuurlijke smaken, het beste vlees in combinatie met dat speciaal voor mij ontwikkelde en gebakken ruige broodje. Een echte Captain bite. De passie en stijl van Chef John en mijn vrijheidsbeleving als biker in dit boek zal velen inspireren het ook zo aan te pakken en de dagelijkse beslommering af en toe een zet naar de de achtergrond te geven. Om dan eerlijk en lekker eten, vrij denken en leven als een biker te omarmen.
Ride free and cook free. Enjoy your new journey in free living. No rules no limits.”

 
^ Naar boven