WHISKY, GIN & COFFEE

 

De Whisky, Gin & Coffee kunt u vinden bij onze producten en is alleen te reserveren op deze site.

 

Captain's Choice Whisky

 

 

Captain Henk heeft recent een bezoek gebracht aan de destilleerderij en is zeer tevreden met de productie van zijn Whisky & Gin.

 

Captain's Choise Whisky en Gin worden gemaakt bij de Destilleerderij DE KOPEREN STER in Enschede in een pot still stookketel uit koper.

DE KOPEREN STER is opgericht door Oliver Meckler & Karin Meijsen uit passie voor Whisky en andere destillaten. Beginnend bij de wash (een soort bier als basis voor de whisky) die met speciale whiskey gist wordt geproduceerd, en twee keer gestookt. Hierdoor ontstaat er een whisky vol kracht finesse. Deze rijpt dan voor meerdere jaren op eiken vaten die voormalig de beste sherry bevatte.

De productie is kleinschalig, ambachtelijk en je proeft die passie en die liefde voor het product in elke met de hand gebottelde fles.

 

Captain's Choice Whisky is beperkt leverbaar dit jaar tot 200 stuks.

Limited Edition en allemaal genummerd.

 

De levering vindt plaats vanaf de eerste week in juni. Zodra de levering van de whisky kan beginnen sturen wij uw reservering door naar Destilleerderij DE KOPEREN STER in Enschede. Tevens zorgen hun voor de facturatie, informatie over de betaling en verzending.

Een Nederlands produkt met hoogste kwaliteit.
Hand gebotteld.
Prijs voor deze unieke whiskey is € 64,95 incl. certificaat.

 

Captain's Choice Gin

 

Captain's Choise Whisky en Gin worden gemaakt bij de Destilleerderij DE KOPEREN STER in Enschede in een pot still stookketel uit koper.

DE KOPEREN STER is opgericht door Oliver Meckler & Karin Meijsen uit passie voor Whisky en andere destillaten.


De Gin is het resultaat van jaren van ontwikkelen en experimenteren met verschillende botanicals (specerijen die de smaak van de Gin uitmaken). Naast de meeste gebruikelijke botanicals zoals jeneverbessen en koriander is er voor speciale ingredienten gekozen als komkommer schillen en rozenblaadjes, waardoor deze gin een heel bijzondere smaak krijgt.

De productie is kleinschalig, ambachtelijk en je proeft die passie en die liefde voor het product in elke met de hand gebottelde fles.

 

 

De levering vindt plaats vanaf de eerste week in mei. Zodra de levering van de gin kan beginnen sturen wij uw reservering door naar Destilleerderij DE KOPEREN STER in Enschede. Tevens zorgen hun voor de facturatie, informatie over de betaling en verzending.

 

De prijs is € 54,95 per fles, handgebotteld en met de grootste zorg bereid.

 

Captain's Choice Rainforest Coffee

 

Deze 100% rainforest koffie komt uit Brazilie en Vietnam.

Het is een volle pittige blend van Arabica en Robusta.

De koffie wordt voorzien van een mooie crema laag.

 

De afname geschied per doos met 8 pakken koffie van 1kg per pak.

Het totaalgewicht komt dan op 8 kg. Dit komt neer op een prijs van € 19,95 per kilo.

 

De levering vindt plaats vanaf de eerste week in april. Zodra de levering van de koffie kan beginnen sturen wij uw reservering door naar de koffiebranderij in Nederland. Tevens zorgen hun voor de facturatie, informatie over de betaling en verzending.

 

De prijs voor een doos van 8 kg komt dan op € 159,60

^ Naar boven